Έξι εμπνευσμένες φιλανθρωπικές χριστουγεννιάτικες εκστρατείες

Έξι εμπνευσμένες φιλανθρωπικές χριστουγεννιάτικες εκστρατείες

November 25, 2020 0 Von admin

Μοιραζόμαστε έξι εξαιρετικά παραδείγματα για το πώς οι φιλανθρωπικές οργανώσεις έχουν αγκαλιάσει τις ψηφιακές και εικονικές ευκαιρίες συγκέντρωσης κεφαλαίων αυτή την εορταστική περίοδο για να μεταφέρουν τις χριστουγεννιάτικες καμπάνιες τους στο διαδίκτυο. Ελπίζουμε ότι αυτά τα παραδείγματα θα σας δώσουν πρόσθετη έμπνευση για τις δικές σας καμπάνιες και θα σας δείξουν τους εφευρετικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να συνεχίσετε να συγκεντρώνετε χρήματα τα Χριστούγεννα, ανεξάρτητα από τον COVID-19.

Εάν χρειάζεστε μερικές πρακτικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε τη μετάβαση από το offline στο διαδίκτυο, τότε στο τέλος αυτής της ανάρτησης προσθέσαμε μερικές χρήσιμες συμβουλές. Αλλά, προτού φτάσουμε σε αυτό – ας περάσουμε στα παραδείγματα της καμπάνιας μας!

South London Cares οργανώνει δραστηριότητες σε όλες τις συνοικίες Southwark και Lambeth του Λονδίνου που έχουν σχεδιαστεί για να καταπολεμήσουν την απομόνωση και να φέρουν κοντά γενιές. Φέτος, για να συγκεντρώσουν χρήματα τη χειμερινή περίοδο, διοργάνωσαν ένα Virtual Santa Run! Η Σελίδα καμπάνιας τους διευκολύνει τους εράνους να συμμετέχουν διαχωρίζοντας και εξηγώντας με σαφήνεια το τι, πού, πότε και πώς της εκδήλωσης. Προτείνουν επίσης έναν αρχικό στόχο £100 ανά έρανο.

www.justgiving.com/campaign/southlondonsantarun

Φέτος συμπληρώνονται 25 χρόνια από την του Μακμίλαν Ακολουθήστε τις χριστουγεννιάτικες συναυλίες των Stars και δεν θα αφήσουν τον COVID-19 να σταματήσει τη γιορτή! Η συναυλία συνεχίζεται με μια σειρά από αστέρια, με τη διαφορά ότι φέτος μεταδίδεται ζωντανά απευθείας στο JustGiving, ζητώντας από τους υποστηρικτές να δωρίσουν όσα θα ξόδευαν για ένα εισιτήριο. Όπως προβάλλεται στο JustGiving, οι υποστηρικτές μπορούν να παρακολουθήσουν και να κάνουν δωρεές σε ένα εύκολο μέρος. Τώρα, αυτό είναι ένα χριστουγεννιάτικο θαύμα!

https://www.justgiving.com/fundraising/FollowtheStars2020

Φέτος, φιλανθρωπία αστέγων Ο Σάιμον στους δρόμους έχουν δημιουργήσει μια εξαιρετική υβριδική καμπάνια που είναι προσβάσιμη για όσους επιθυμούν να συγκεντρώσουν χρήματα είτε εκτός σύνδεσης είτε διαδικτυακά. Το Reverse Advent Calendar τους ζητά από τους ανθρώπους να δωρίσουν μια λίρα για καθεμία από τις 24 ημέρες μέχρι την ημέρα των Χριστουγέννων, δίνοντας στους υποστηρικτές τη δυνατότητα να ζητήσουν ένα φυσικό κουτί νομισμάτων ή διαδικτυακά κάνοντας δωρεά απευθείας στην καμπάνια ή ξεκινώντας μια Σελίδα συγκέντρωσης κεφαλαίων.

https://www.justgiving.com/campaign/reverseadventcalendar

Φιλανθρωπία για τα ζώα, Γαλάζιος Σταυρός, ζητούν από τους υποστηρικτές να περπατήσουν, να τρέξουν ή να κάνουν τζόκινγκ 25 χιλιόμετρα όλο τον Δεκέμβριο. Αυτή η πρόκληση συμπληρώνει τέλεια τη χρήση της ενσωμάτωσης JustGiving Strava. Η φιλανθρωπική οργάνωση κράτησε τις ανταμοιβές της πρόκλησης στην επωνυμία, προσφέροντας στους τερματιστές τόσο ένα μετάλλιο όσο και ένα μετάλλιο ετικέτας σκύλου! Έχουν επίσης χρησιμοποιήσει τη Σελίδα της καμπάνιας τους για να δείξουν τον θετικό αντίκτυπο που θα έχουν οι έρανοι, μοιράζοντας την ιστορία του Logan – ενός γατιού που έσωσαν και του παρείχαν όλο το εικοσιτετράωρο κατά τα αρχικά στάδια του lockdown. (ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ – μια πολύ χαριτωμένη φωτογραφία γατάκι περιλαμβάνεται επίσης στη σελίδα της καμπάνιας τους.)

https://www.justgiving.com/campaign/StepIntoChristmas

Παιδική φιλανθρωπία Το σιντριβάνι Brompton, οι οποίοι υποστηρίζουν τις μονάδες εντατικής θεραπείας, τους θαλάμους και τους νεαρούς ασθενείς στο Royal Brompton Hospital, έχουν δημιουργήσει μια Σελίδα Εκστρατείας αντί να μπορούν να κάνουν μια αυτοπροσώπως οδήγηση παιχνιδιών φέτος. Η Εκστρατεία ζητά από τους ανθρώπους, αντί να δίνουν παιχνίδια, να κάνουν μια οικονομική δωρεά σε αυτούς στο Διαδίκτυο και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσουν τα χρήματα για να αγοράσουν παιχνίδια, διακοσμητικά για τους θαλάμους και να φιλοξενήσουν χριστουγεννιάτικες γιορτές όπου είναι δυνατόν. Η φιλανθρωπική οργάνωση χρησιμοποίησε τη σελίδα της για να εξηγήσει για ποιον σκοπό θέλουν να συγκεντρώσουν χρήματα, πώς μπορούν οι άνθρωποι να βοηθήσουν και να ολοκληρώσουν ευχαριστώντας. Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες έχουν ήδη συγκεντρώσει σχεδόν 1.500 £ από 45 υποστηρικτές.

https://www.justgiving.com/campaign/toy-appeal

Κοινότητα Dublin Simon ξεκίνησαν την χριστουγεννιάτικη καμπάνια τους σε έναν αποκλειστικό microsite, που κατασκευάστηκε από το πρακτορείο Ψηφιακών Υπηρεσιών του εσωτερικού μας. Η καμπάνια τους εστιάζει συγκεκριμένα σε εταιρικούς υποστηρικτές, προσφέροντας σε οργανισμούς ιδέες για τη συγκέντρωση κεφαλαίων, ψηφιακά στοιχεία και υποστήριξη για τη συγκέντρωση κεφαλαίων σε αντάλλαγμα να χρησιμοποιούν τις χριστουγεννιάτικες δραστηριότητές τους ως ευκαιρία συγκέντρωσης κεφαλαίων. Έτσι, μια ομάδα ή μια εταιρεία θα μπορούσε να διοργανώσει ένα κουίζ και όλα τα χρήματα εισόδου των εργαζομένων θα πήγαιναν στη φιλανθρωπική οργάνωση. Πολύ ωραία ιδέα! Το microsite τους μοιράζεται βαθμολογικούς πίνακες και έχει ένα ζωντανό σύνολο στην κορυφή που μοιράζεται τον αριθμό των ομάδων συγκέντρωσης κεφαλαίων, τις δωρεές και το ποσό που έχει συγκεντρωθεί.

https://christmas-craic.blackbaud-sites.com/

Πρακτικές συμβουλές για τη μεταφορά της καμπάνιας σας στο διαδίκτυο

Πρόσφατα δημοσιεύσαμε ένα ιστολόγιο γεμάτο συμβουλές για το πώς να μετακινήσετε τις καμπάνιες σας στο διαδίκτυο (το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ). Ακολουθεί μια γρήγορη ανακεφαλαίωση των βασικών βημάτων:

  • Δημιουργώ ένα Σελίδα καμπάνιας έτσι ώστε οι υποστηρικτές σας να έχουν ένα κεντρικό μέρος στο διαδίκτυο για να επισκεφθούν για πληροφορίες, ενημερώσεις και δωρεές. Μπορείτε να το γεμίσετε με ελκυστικό περιεχόμενο, όπως βίντεο, εικόνες και την επωνυμία σας.
  • Αυτή η εκπομπή πρέπει να συνεχιστεί (με ζωντανή μετάδοση)! Εάν προγραμματίζετε συνήθως χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που έχουν κοινό, όπως συναυλίες, τότε μπορείτε πλέον να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο μας ζωντανής ροής στις Σελίδες συγκέντρωσης χρημάτων για να μεταδώσετε παραστάσεις στους υποστηρικτές σας στην άνεση του σπιτιού τους.
  • Αντικαταστήστε τις συλλογές bucket με κωδικούς QR καμπάνιας JustGiving, εκτυπώνοντάς τους σε αφίσες ή σε παράθυρα προβολής, ώστε τα μέλη του κοινού να μπορούν να προσφέρουν οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή.
  • Εάν θέλετε να δημιουργήσετε έναν προσαρμοσμένο microsite για την χριστουγεννιάτικη καμπάνια σας, τότε η ομάδα Ψηφιακών Υπηρεσιών μας προσφέρει μια ποικιλία υπηρεσιών επί πληρωμή, συμπεριλαμβανομένων των μικροϊστότοπων πολλών σελίδων που συνδέονται απευθείας με τον λογαριασμό σας JustGiving.

Έχετε ξεκινήσει την χριστουγεννιάτικη καμπάνια σας;

Εάν δεν έχετε ρυθμίσει το δικό σας Σελίδα καμπάνιας Ωστόσο, τότε γιατί να μην ξεκινήσετε ένα τώρα και να αρχίσετε να το γεμίζετε με την επωνυμία σας, τις φωτογραφίες και τους χριστουγεννιάτικους στόχους της φιλανθρωπικής οργάνωσης.

Εάν θέλετε κάποια επιπλέον υποστήριξη, τότε έχουμε το τέλειο διαδικτυακό σεμινάριο για εσάς! Λέγεται ‚Πώς να μετακινήσετε την ένστασή σας στο τέλος του έτους στο διαδίκτυοκαι είναι γεμάτο συμβουλές, πρακτικές συμβουλές και περαιτέρω παραδείγματα φιλανθρωπίας. Είναι δωρεάν και διαθέσιμο σε παρακολουθήστε οποιαδήποτε στιγμή.